Kahramanmaraş Parkur Hazırlık Kursu

Kahramanmaraş Parkur Hazırlık Kursu

Maraştaki Şubemiz İle Görüşmeden Kursa Başlamayın…

Kahramanmaraş ‘ın En İyi Hazırlık Kursu İçin Arayabilirsiniz . 0546 770 00 21

 

2019’daki Kazanan Adaylarımıza Aşağıdaki Linke Tıklayarak Ulaşabilirsiniz

 

26.Dönem kazananlar

Beden Eğitimi Yüksek Okulu olarak bilinen BESYO, öğrenci alımında her üniversite kendi parkur sistemini uygular. Bu parkurlardaki sistem genel anlamda birbirlerinin aynısı sanılsa da içerik olarak oldukça farklıdırlar. Her ilde üniversitelerin düzenledikleri parkurların kendilerine göre farklılıkları vardır. Bu parkurların tamamını hiçbir çalışma yapmamış olarak girmek, elenmeye sebep olur.

 

Kahramanmaraş BESYO parkur alanında sunduğumuz hazırlık kursuyla, öğrencilerimizin hazır olmasını sağlıyoruz. Usta öğreticilerimiz sayesinde verdiğimiz eğitimlerle, öğrencilerimizin parkur için hazır hale gelmesini sağlıyoruz. Beden Eğitimi Yüksek Okuluna katılmak isteyen öğrenciler, irtibat numaralarımız ile bize ulaşabilirler. Aldığımız yoğun taleplerden ötürü, eğer kararınızı vermişseniz, hızlı davranmanızı tavsiye ediyoruz.

 

Kahramanmaraş POMEM Parkur Hazırlık Kursu

 

POMEM polis olmak isteyen kişilerin alımını gerçekleştiren bir kurumdur. Polis alımında parkur ve yazılı sınavlar sitemiyle öğrenci alan POMEM, öğrencisinin çevik, antrenmana yatkın olmasını beklemektedir. Bu sebepledir ki POMEM tarafından düzenlenen parkur, güç üzerine değil, çeviklik ve zihinsel sağlık üzerinedir. Disiplinli çalışmanın yanında, kişinin zihninin de ferah olması, POMEM parkurunu geçmesi anlamına gelecektir.

 

Kahramanmaraş POMEM parkur için sunmuş olduğumuz hazırlık kursunda, öğrencilerimizi hem fiziksel bakımdan hem de zihinsel olarak hazırlıyoruz. Öğrencilerimiz usta eğitimciler eşliğinde, en iyi parkur ortamında çalışmalarını yapıp, POMEM parkuruna hazırlanma imkanı bulabiliyor. Bu sayede sınav öncesinde hem parkuru tanımış olurken, hem de hazırlılarını yeterli olarak yapabiliyor.

 

Kahramanmaraş PÖH Parkur Hazırlık Kursumuz

 

PÖH, öteki adıyla Polis Özel Harekat, öğrenci seçerken çeşitli engellerle kaplı olan bir parkur sistemi geliştirmiştir. Bu parkur, öğrencinin fiziksel ve zihinsel becerilerini ölçmenin yanında, ne kadar dirençli olduğunu da tespit eder. Ancak bu PÖH parkuruna hazırlık kursuna gitmeden kazanmak pek mümkün değildir. Kahramanmaraş PÖH parkur kursumuzla, sizde PÖH parkuruna en güzel koşullarda hazırlanma imkanı bulabilirsiniz.

 

Dilerseniz, PÖH parkuruna hazırlanabilmek için anında bizi arayarak bilgi alabilirsiniz. Yoğun talepler nedeniyle kursumuza yapılan başvuru sayısında artışlar yaşanmaktadır. Sizde hemen yerinizi almak ve rakiplerinizin önünde olmak için bize katılabilirsiniz. Hemen gereken tüm detayları öğrenmek ve kayıt işlemlerini yapmak için bize ulaşın.

 

Kahramanmaraş Bekçi Hazırlık Kursu

 

Bekçilik mesleği, ülkemizin son dönemlerdeki en revaçtaki memurluklar arasındadır. Öyle ki insanlara bekçi olmak isteyip istemediklerini sorduğunuzda, özellikle genç kesimden olumlu cevap alabiliyorsunuz. Ülkemizde iş olanaklarına olan talep sayısının artması da elbette her mesleğin şartlarında çeşitli zorlukların olmasına ortam sağlamıştır. Bu şartların giderek zorlaşacağını düşündüğümüzde memur olma isteği olan kişileri anlayabiliyoruz.

 

Bekçilikte tıpkı polislik gibi gerekli parkur yarışması yapıldıktan sonra alımı yapılan bir meslek gurubudur. Fakat bu parkuru geçmek için de mutlaka diğerlerinde olduğu gibi bir hazırlık kursuna başvurmanız gerekecektir. Kahramanmaraş bekçi parkur hazırlık kurslarımız, siz değerli öğrencilerimize hizmet vermeye devam ediyor. Hemen arayıp ön kaydınızı yapabilirsiniz. Kazanmak istiyorsanız, biz sizin yanınızdayız.

 

Kahramanmaraş PMYO Hazırlık Kursumuz

 

PMYO, poli alımı gerçekleştiren ve bunun üzerine iki yıllık ön lisans eğitimi veren bir üniversite kurumudur. Polis olma hayallerine sahip gençler, üniversite sınavlarından 260 tam puan barajını geçtiklerinde, PMYO için mülakat başvurusunda bulunabilirler. PMYO’ya giriş adına belirlenen yer ve tarihte yapılacak parkura mutlaka katılmanız gerekiyor. Bu parkurda başarılı olabilmeniz için gereken hazırlıklarınızı mutlaka bitirmiş olmalısınız.

 

PMYO parkurundan başarıyla çıkmak için yapmanız gereken, profesyonel eğitimcileriyle hizmet vermekte olan Kahramanmaraş PMYO parkur kursumuza katılmak olacak. Eğitimlerinizi kursumuzdan aldıktan sonra sizde PMYO sınavından rahatlıkla başarılı olabilecek ve hayallerinize ulaşabileceksiniz. Hemen arayıp bilgi alabilirsiniz.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.