Şanlıurfa Parkur Hazırlık Kursu

Şanlıurfa Parkur Hazırlık Kursu

Şanlıurfa’daki Şubemiz İçin 

Şanlıurfa ‘nın En İyi Hazırlık Kursu İçin Arayabilirsiniz . 0546 770 00 21

2019’daki Kazanan Adaylarımıza Aşağıdaki Linke Tıklayarak Ulaşabilirsiniz

26.Dönem kazananlar

Şanlıurfa Bekçi Parkur

Emniyet teşkilatı kendi içerisinde birçok alandan meydana gelmektedir. PÖH hazırlık kursu En üst düzey ve en çok vurucu güç olarak temsil edilen Taktik Operasyon Timi adıyla özel ihtisas yapan Polis Özel Harekat bölümü ön planda durmaktadır. Bu nedenle polis olma hayalini gerçekleştirmek isteyen kişiler bu alana özel bir ilgi duymakta ve bu alan doğru eğilim göstermektedir. Polis Özel Harekat birimi PÖH kısaltması ile ifade edilmektedir. Bu bölüme giriş yapabilmek içinde PÖH Kursu kapsamında verilen eğitimlerden yararlanılması gerekmektedir.

Şanlıurfa PÖH Hazırlık Kursu

PÖH hazırlık kursu kapsamında kişiler kursa başlamaları için yeterlilik kriterlerine sahip olmak durumundadır. Bunun için Emniyet teşkilatının ve İç İşleri Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu kriterler önemlidir. Bu kriterler aşağıda listelenmiştir.

  • 32 yaşından gün almamış olmak
  • Polis okulundan mezun olmak
  • 150 metre mesafeyi yüzerek tamamlamak
  • 10 kilogram sırt çantası ile 2500 metrelik yürüme parkurunu maksimum 15 dakikada tamamlayabilmek
  • Tabanca ve piyade tüfeği ile yapılan atışlarda minimum yüzde elli oranında başarı gösterebilmek.

Bu kriterlere sahip olan kişiler kendi istek ve rızaları kapsamında PÖH Hazırlık Kursu eğitimlerine başvurabilir ve bu eğitimleri alabilirler.

Şanlıurfa Pmyo Parkur

Polis Özel Harekat Kurs kapsamında kendinize en uygun kursları seçebilmeniz için tasarlanmış olan “parkureğitmenim.com” ile sizler de sınavlardan ve zorlu parkurlardan çekinmeyeceksiniz. Her türlü koşulda sınava tam manası ile hazırlanarak, sınavdan geçecek ve alanınızı belirleyebileceksiniz. Bunun için bulunduğunuz ile özel olarak hazırlanmış kurslarınıza ulaşabilir ve Polis Özel Harekat Kurs kapsamında detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Şanlıurfa Pomem Parkur

Şanlıurfa Polis Özel Harekat Parkuru, sınavın ihtiyaçlarına uygun şekilde düzenlenmekte olup belirli kriterleri sağlaması gerekmektedir. Bu nedenle her parkurda PÖH sınavına hazırlanılmaz. Parkurun özel ihtisas alanına uygun şartlarda hazırlanması birincil koşuldur. Belirli mesafe ve belirli zorluk şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Şanlıurfa Paem Parkur

PÖH parkuru kapsamında düzenlenen parkurun, özel harekat özel ihtisas alanına uygun şekilde düzenlenmesi gerekmektedir. parkureğitmenim.comsizlere PÖH hazırlık kursları zamanında gerçek parkurlarda eğitim alma olanağı tanımaktadır. Parkur ne kadar gerçek olursa, yaptığınız ihtisas çalışması da o kadar anlam kazanır.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.